HC Odorhei rămâne invincibilă

0
1074

poli-odorhei 14-15HC Odorhei rămâne în continuare singura formație din Liga Națională care n-a cunoscut gustul înfrângerii până acum. Echipa lui Vlad Caba a trecut cu bine și peste deplasarea de la Timișoara, 28-27, însă succesul este mai clar decât o arată scorul.

Poli a condus cu 1-0 în startul meciului, dar a fost singurul moment în care „alb-violeții” s-au aflat la conducere. HC Odorhei a preluat controlul meciului și s-a desprins pe tabelă, având la pauză un avantaj de șase goluri, 17-11, redus în debutul părții secunde în urma unor aruncări în bară ale lui Rusia. Diferența de două lungimi s-a menținut până pe final, atunci când oaspeții s-au distanțat din nou (28-23), iar relaxarea harghitenilor din final a făcut ca Poli să se apropie la un gol când mai erau zece secunde din meci. 27-28 la final și Odorheiul rămâne singura formație din Liga Națională fără înfrângere.

Declarații după meci, potrivit sporttim.ro:

Constantin Ștefan, Poli Timișoara: „Prima repriză a fost una destul de slabă din partea jucătorilor mei. Dacă vrem să câștigăm cu echipele care și-au propus să se bată pentru podium, trebuie să jucăm 60 de minute de la egal la egal cu ei. Repriza a 2-a am arătat altceva în joc, atât în atac, cât și în apărare, dar sunt supărtat pentru că am vrut să învingem Odorheiul, Poli nemaicâștigând de 3 ani de zile cu această echipă. Ne-am pregătit destul de bine pentru acest meci. Mă bucur că am avut totuși tăria de caracter să jucăm până la capăt. Asta le-am spus și băieților la vestiar că 30 de minute înseamnă mult în hanbal și poate cu o atenție mai mare la faza de finalizare, pentru că păcătuim aici în situații foarte clare, ratăm, poate puteam să întoarcem soarta meciului. Felicit Odorheiul, este o echipă bună. A arătat astăzi acest lucru. Dar nu este de neînvins și asta mă deranjează pe mine cel mai mult pentru că astăzi am vrut să o învingem

Vlad Caba, HC Odorhei: „O victorie destul de greu obținută până în final, cred că datorită unei relaxări venită foarte devreme în tabăra noastră, cu niște ratări. Am avut senzația că se cam joacă cu ocaziile și că dau șanse, uneori nesperate, echipei gazdă. Oricum, un meci frumos, un meci disputat, cel puțin în a doua parte, pentru public. Rămâne o victorie în deplasare pentru noi în sezonul regulat. Drumul este încă foarte lung. Felicit atât jucătorii mei cât și Politehnica și doresc tuturor succes mai departe și să ne vedem în play-off.”

Poli Timișoara-HC Odorhei 27-28 (11-17)
Poli Timișoara: Irimescu 8 goluri, Leordean 6, Fenici 5, Chikovani 3, Grigorak 2, Kaftin 1, Ciubotariu 1, Păiuș 1
HC Odorhei: Rusia 8 goluri, Majnov 6, Talas 5, Kuzmanoski 3, Onyejekwe 2, Sipos 2, Mihalcea 1, Stoilov 1
Aruncări de la 7m: 10/8, respectiv 2/2
Eliminări: 8 x 2 min., respectiv 10 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY