HC Odorhei pleacă în această noapte într-un cantonament la Montpellier

0
1145

odorhei-turda 14-15 playoffHC Odorhei va pleca în această seară într-un stagiu de pregătire în Franța, la Montpellier, timp ce zece zile. Echipa antrenată de Vlad Caba nu a stabilit pentru moment nicio partida amicală, însă va perfecta foarte probabil la întoarcerea în țară.

În Franța, HC Odorhei va susține mai multe antrenamente comune cu diferite formații din Franța. Deținătoarea Cupei Challenge confirmase participarea la un turneu de pregătire în Bosnia&Herzegovina, la Doboj, acolo unde mai luau startul echipe importante precum Tatran Presov sau Gorenje Velenje, însă a trebuit să renunțe, deorece competiția se suprapune cu startul Ligii Naționale.

Din echipa care va pleca în Franța nu lipsesc cei cinci sosiți în această vară, Milan Sajin, Mitar Markez, Petar Jokanovic, Csog Vencel și Goce Ojlevski. Singura absență este cea a lui Andras Szasz, plecat cu echipa națională de tineret în Brazilia, la Campionatul Mondial.

În această vară, HC Odorhei s-a despărțit de Shota Tevzadze (HC Adrian Petrea), Ionuț Ramba (HCM Minaur Baia Mare), Attila Komporaly (Oroshazi KSE), Mitko Stoilov, Botond Ferenczi (retrași) și Levente Orban.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY