HC Odorhei, noul lider

0
1145

odorhei-vaslui 14-15HC Odorhei a câștigat primul meci al primei etape a returului, scor 29-26, în fața celor de la HC Vaslui, și a trecut, pentru moment, pe prima poziție a clasamentului. Echipa lui Vlad Caba n-a avut un meci ușor, oaspeții reușind un joc bun, Gabriel Bujor fiind în prim plan.

Primul gol al partidei de la Odorhei a venit abia în minutul 4 al întâlnirii și a purtat semnătura lui Gabriel Bujor, cel care avea să fie cel mai bun jucător al oaspeților de astăzi. Chiar dacă la cabine s-a intrat la egalitate, 14-14, cele două formații au avut probleme pe atacul pozițional, în special elevii lui Vlad Caba, care au condus doar de două ori în primele 20 de minute: 1-0 și 12-10.

În partea a doua s-a mers cap la cap până în ultimele zece minute ale întâlnirii. Odorheiul a avut în continuare probleme pe pozițional, dar a arătat ceva mai bine decât în prima repriză, în timp ce Vasluiul a menținut ritmul până pe final. La 23-23, Mihai Bujor a primit a treia eliminare de două minute, iar pe fondul superiorității Odorheiul s-a desprins la două lungimi, 25-23, în timp ce Mihalcea a rezolvat definitiv partida, când a transformat o aruncare de la șapte metri obținută de Sipos, cu un minut și jumătate înainte de final. În cele din urmă, gazdele s-au impus cu 29-26 și urcă pe primul loc, cel puțin până săptămâna viitoare, când CSM București își dispută restanța cu Știința Bacău.

HC Odorhei-HC Vaslui 29-26 (14-14)
HC Odorhei: Szabo, Tevzadze (portari), Mihalcea 9 goluri (1 din 7m), Kuzmanoski 9, Majnov 4, Sipos 3, Onyejekwe 2, Ramba 2, Stoilov, Talas, L. Orban, Ferenczi
HC Vaslui: Pralea, Pleșca, Marocico (portari), G. Bujor 12 goluri, Soare 5 (2 din 7m), Hagiu 4, Stan 3, Roșu 1, Barac 1, M. Bujor, M. Ignat, Cotinghiu, S. Ignat, Țuțu, Iacob
Aruncări de la 7m: 1/1, respectiv 5/2
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 6 x 2 min.
Cartonaș roșu: M. Bujor (trei eliminări)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY