HC Odorhei castiga primul meci important al sezonului

0
1253

odorhei-minaur 15-16HC Odorhei a castigat derby-ul cu Minaur, din etapa secunda a Ligii Nationale de handbal, scor 22-18 (9-9). Partida a fost una echilibrata pana in ultimele 15 minute, dar ofensiva baimareana a suferit destul de mult, mai ales in ceea ce priveste jocul la linia de 9 metri.

Prima repriza a fost una echilibrata, cu cele doua echipe aflandu-se, pe rand la conducere, pe tabela de marcaj. Minaur a inceput bine meciul si a controlat “ostilitatile” in primele 20 de minute, reusind chiar sa se distanteze la 2 goluri in fata adversarilor. Pe fondul unei perioade mai slabe, gazdele au revenit in joc, au egalat si apoi au trecut la conducere. Finalul primei reprize a echilibrat, din nou, balanta, scorul la pauza fiind 9-9.

In repriza secunda jocul campionilor a fost unul mai slab, cu numeroase sincope, mai ales in ofensiva. Pe fondul numeroaselor erori ale baimarenilor, gazdele au preluat conducerea si au reusit in ultimele 15 minute sa se distanteze chiar si la cinci goluri.Finalul de partida a apartinut tot echipei HC Odorhei, care s-a impus cu 22-18 si a castigat toate cele trei puncte puse in joc.

HC Odorhei-HCM Minaur Baia Mare 22-18 (9-9)
HC Odorhei: Markez 7 goluri, Talas 4, Rusia 3, Ojleski 2, Kuzmanoski 2, Onyejekwe 2, Csog 1, Mihalcea 1
HCM Minaur: Ivancsik 5 goluri, Afiltulin 3, Sabou 3, Cristescu 3, Fotache 2, Ghita 1, Sadoveac 1
Aruncari de la 7m: 4/4, respectiv 1/1
Eliminari: 5 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY