HC Odorhei câștigă în ultimul minut meciul cu HC Vaslui

0
1516

odorhei-vaslui 15-16Învinsă categoric de Dinamo pe teren propriu, HC Vaslui și-a vândut scump pielea la Odorhei. Echipa lui Vlad Caba s-a impus cu 29-28, după ce Markez a transformat o aruncare de la șapte metri cu 50 de secunde înainte de final, iar moldovenii nu au găsit drumul către gol în timpul rămas.

Primul sfert de oră a aparținut clar oaspeților, care s-au desprins la trei goluri diferență, 6-3 și 8-5, dar care timp de șase minute nu au găsit drumul către gol și Odorheiul a întors scorul. Până la pauză s-a mers cap la cap, iar la cabine s-a intrat la egalitate, 14-14, iar partea a doua meciului s-a desfășurat după aceleași coordonate. Diferența s-a făcut abia în final, când la 28-28 Onyjekwe a scos o aruncare de la șapte metri, iar Markez a transformat-o în gol. HC Vaslui n-a reușit să înscrie golul care să aducă un punct, astfel că elevii lui Vlad Caba rămân cu procentaj 100% după primele patru etape.

Ofițerul de presă al Vasluiului, luat pe sus

În ultimele zece minute, ofițerul de presă al oaspeților, Cristi Lapa, a fost luat pe sus de către firma de pază angajată de echipa gazdă, fără motiv. Acestuia i-a fost luată camera de filmat și astfel nu a putut înregistra ultimele zece minute ale întâlnirii.

HC Odorhei-HC Vaslui 29-28 (14-14)
HC Odorhei: Markez 9 goluri, Mihalcea 7, Ojleski 3, Rusia 3, Talas 3, Kuzmanoski 3, Onyjekwe 1
HC Vaslui: Roșu 7 goluri, Hagiu 6, Hrimiuc 5, M. Bujor 4, Pasere 2, Soare 2, G. Bujor 2.
Aruncări de la 7m: 11/11, respectiv 2/0
Eliminări: 2 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY