HC Odorhei a transferat doi ex-iugoslavi și un fost internațional de tineret!

0
3097

După Antonio Kovacevic și Viacheslav Sadovyi, HC Odorhei a perfectat alte trei transferuri. Gruparea harghiteană a adus alți doi ex-iugoslavi, dar și un fost internațional de tineret al României.

Milos Dragas și Djordje Golubovic sunt cei doi ex-iugoslavi cu care Odorheiul a ajuns la un acord, potrivit Balkan Handball.

Primul este un inter stânga în vârstă de 27 de ani ce vine de la Metalurg Skopje, formație la care a ajuns după ce și-a reziliat contractul cu Bergischer. În cariera sa, Dragas a mai evoluat pentru RK Priboj, Lokomotiva Brcko, Metaloplastika Sabac și RK Vardar Skopje.

Al doilea, Djordje Golubovic (foto), este un inter dreapta în vârstă de 25 de ani ce a evoluat în ultimul sezon în Elveția, la HSC Suhr Aarau. Golubovic a debutat ca senior la RK Partizan, formația din orașul natal, și a mai jucat de-a lungul timpului pentru Ademar Leon, Csurgoi KK, AB Gijón Jovellanos, RK Metalurg Skopje, WKS Slask Wrocław și Metaloplastika Sabac.

HC Odorhei a găsit totodată înlocuit pentru Andras Szasz, care a părăsit echipa la finalul acestui sezon: Gabriel Voinea. Voinea și Szasz sunt colegi de generație și au făcut parte din echipa națională a României ce a participat la Campionatul Mondial de tineret, în Brazilia. În vârstă de 23 de ani, Voinea vine după un sezon petrecut la Poli Iași, cu care a reușit promovarea în prima ligă.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY