HC Dunărea Brăila își conturează lotul pentru noul sezon!

0
6716

După ce le-a legitimat pe Nicoleta Tudor, Nicoleta Safta și Natasa Krnic, HC Dunărea Brăila a mai efectuat două transferuri la finalul săptămânii trecute.

Marina Razum și Elena Dache sunt noile achiziții ale formației de pe Dunăre, prima venind de la HCM Râmnicu Vâlcea, iar a doua de la Rapid București, pentru care a marcat 89 de goluri în sezonul trecut.

Marina Razum: „După un an petrecut în România pot spune că Liga Națională este una puternică iar acest lucru este benefic oricărui jucător. Mă bucur că am ajuns la o înțelegere cu cei de la Dunărea Brăila. Mă bucur că fac parte dintr-un grup nou și cu siguranță mă voi acomoda repede. Voi munci foarte mult și sper să evoluez cât mai bine. Pentru mine este foarte importantă unitatea grupului pentru a putea avea rezultate notabile. Abia aștept să cunosc publicul brăilean și îi aștept pe toți la sală să susțină echipa.”

Elena Dache: „Sunt foarte încântată că am ajuns la Dunărea Brăila. Este un club mare, cu tradiție în handbalul Românesc și cu obiective mari. Aștept să cunosc grupul și antrenorul și îmi doresc să mă pregătesc și să evoluez cât mai bine. Am trecut printr-un sezon greu la Rapid și îmi doresc ca la Brăila să am parte de liniștea necesară pentru a putea juca la capacitate maximă. Mă bucur că voi avea continuitate pentru următoarele două sezoane și îmi doresc în primul rând să fiu sănătoasă pentru a-mi putea ajuta echipa.”

Totodată, conducerea clubului a prelungit înțelegerile cu Diana Axinte și Iryna Shutska.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY