HC Dobrogea Sud Constanța și CSM București intră în Cupa EHF în turul al doilea preliminar! Misiune infernală pentru ambele formații în drumul spre grupe

0
3403

România va avea tot două reprezentante în Cupa EHF la handbal masculin și în acest sezon, respectiv HC Dobrogea Sud Constanța și CSM București. Ambele vor debuta în competiție în turul al doilea preliminar, iar misiunea din turul al treilea, ultimul înaintea grupelor, este infernală.

HC Dobrogea Sud Constanța este cap de serie pentru tragerea la sorți a turului al doilea preliminar și va avea, la prima vedere, o misiune facilă. Printre formațiile dificile cu care Constanța poate juca în turul secund se află Valur, fosta adversară a Turzii în Cupa Challenge, SL Benfica, reprezentanta Portugaliei, sau Baekkelaget Handball Elite, reprezentanta Norvegiei. În schimb, CSM București nu este cap de serie pentru tragerea la sorți a turului al doilea și ar putea întâlni pe Csurgoi KK, RK Nexe, FC Porto, Chambery Savoie, Team Tvis Holstebro, Balatonfuredi, Pfadi Winterthur sau St. Petersburg, formații redutabile.

În turul al treilea, în care formațiile importante ale Europei intră în competiție, nici HC Dobrogea Sud Constanța și nici CSM București nu vor fi pe lista capilor de serie. Astfel, cele două formații ar putea întâlni pe Frisch Auf Goppingen, Tatabanya, Fuchse Berlin, BM Logrono La Rioja, Bjerringbro-Silkeborg, RD Riko Ribnica, CYEB Budakalasz, Azoty Pulawy, SC Magdeburg, Frainkin BM Granollers, Saint Raphael, Ribe Esbjerg, RD Koper, Lugi și alte două formații venite din preliminariile Ligii Campionilor (Sporting CP, Tatran Presov, Alpla Hard și Cocks).

Tragerea la sorți a preliminariilor Cupei EHF este programată pe 18 august.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY