După un meci slab făcut la Vâlcea, HC Alba Sebeș revine în propria sală. Sâmbătă seară, nou-promovata va întâlni pe Corona Brașov, una din formațiile cu pretenții ale campionatului.

Deși aflată într-o situație destul de dificilă, cu doar patru puncte obținute, Alba Sebeș trage speranțe că va reuși un meci bun în compania Coronei. Despre partida din weekend ne-a vorbit președintele formației, Virgil Costea: „Echipa se pregătește și să sperăm că vom face un meci bun. Sperăm ca echipa să repete prestația din meciul cu Zalău. Dacă vom avea aceeași ambiție ca acum două săptămâni, putem să și câștigăm. Vrem să oferim un spectacol sportiv. Am vorbit și cu cei de la Cisnădie, au avut meci la Corona, și concluzia este că Brașovul nu este de speriat. Noi ne-am antrenat ca să câștigăm. Dacă și putem și dacă vom avea un arbitraj corect, ne vom juca șansa. Fetele mi-au promis că vor da totul pentru a câștiga, după meci vom vedea dacă au și reușit. Eu am încredere în echipă.”, ne-a declarat acesta.

Vestea bună pentru fanii echipei este că problemele financiare care au dominat în ultima perioadă au dispărut, iar în aceste condiții Popa Seviștean se va baza în continuare pe același lot. „Am trecut peste problemele financiare. Problema este însă că la Vâlcea nu am jucat ce trebuie. S-a tras un semnal de alarmă. Egalul cu Zalăul ne-a dat speranță, am mers la Vâlcea cu gândul că vom câștiga.”, a completat președintele echipei.

Pentru duelul de sâmbătă, HC Alba Sebeș are întreg lotul la dispoziție. Meciul cu Corona Brașov este programat sâmbătă, de la ora 18:00, și va fi arbitrat de cuplul Dordea/State.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY