Handbalul reșițean trăiește prin Adi Petrea » Andrei Lela: „Mi s-a prezentat un proiect serios”

0
1562

andrei lelaDupă desființarea Carașului, handbalul din Reșița va continua în liga secundă prin echipa HC Adrian Petrea. Sprijinită de către omul de afaceri Cristi Pătru, la HC Adrian Petrea au ajuns jucători importanți, care au evoluat în sezonul trecut al Ligii Naționale.

Unul dintre ei este Andrei Lela, care s-a despărțit de Poli Timișoara în această vară. Arădeanul, care evoluează pe postul de extremă dreapta, a semnat un contract valabil pe un sezon. „E bine, încep să mă acomodez la echipă, mai ales că îi cunosc pe băieți. Sunt oameni de caracter și pentru mine a contat că mi s-a prezentat un proiect serios. Vreau să ofer sprijinul meu în refacerea echipei. Adi Petrea are sprijinul lui Cristi Pătru, un om de afaceri, e nevoie de astfel de oameni în handbalul românesc.”, ne-a spus Andrei Lela.

Obiectivul echipei este clasarea printre primele două echipe ale ligii, însă încă nu se știe dacă HC Adrian Petrea va avea resursele necesare pentru a promova în Liga Națională. „În primul rând, obiectivul este 1-2, dar nu știu dacă se va putea financiar să evoluăm în prima ligă. Adi mi-a spus că momentan nu se poate să evoluăm în Liga Națională, așa că sunt bine veniți toți cei care vor să ajute financiar echipa.”, a completat Lela, care mai spune că din punct de vedere financiar, oferta făcută de reșieni a fost bună. „Da, e mulțumitor din punct de vedere financiar. Chiar dacă am avut discuții și cu echipe din Liga Națională, acestea nu s-au concretizat. Reșița mi-a prezentat un proiect handbalistic bun.”

La echipa care s-a înființat în această vară au rămas șase jucători de la CS Caraș Severin, printre care și Adrian Petrea, care luase hotărârea de a se retrage inițial. Pe lângă Petrea, Ilie Vaidasigan, Mihai Rohozneanu, Cristi Ionescu, Marius Grozăvescu și Andy Sămânță au rămas și ei și au fost aduși și alți doi jucători de la CSU Suceava, Marius Bahan și Robert Rugaci. „Sunt jucători cu experiență, care au făcut treabă bună la Reșița. Am contract pe un an, am venit cu gândul de a promova din primul sezon.”, a încheiat Lela.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY