Gură de oxigen pentru tricolorele mici!

0
3243

Naționala României Under 19 se menține în cursa pentru un loc în grupele principale ale Europeanului de handbal feminin din Slovenia, după victoria obținută vineri după-amiază în fața Suediei, scor 26-23. Fetele antrenate de Ion Crăciun au nevoie de cel puțin o remiză în partida cu Olanda, de duminică, pentru a se califica în Main Round.

România a făcut o repriză secundă foarte bună cu Suedia și a reușit să întoarcă rezultatul de la pauză, 11-13. Tricolorele s-au impus cu 26-23, într-o partidă în care Daciana Hossu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a României.

Pentru România au evoluat Elena Nagy, Raluca Kelemen, Daciana Hossu (portari), Sorina Târcă 8 goluri, Alexandra Badea 6, Teodora Popescu 3, Raluca Petruș 3, Daria Bucur 3, Narcisa Verde 1, Alexandra Banciu 1, Alexandra Leuștean 1, Alexandra Severin, Claudia Lăcătuș, Ana Maria Văcariu, Andreea Tecar, Andreea Panaite.

În cealaltă partidă a zilei din grupa A, Ungaria a învins Olanda cu 34-26. România și Olanda se vor întâlni în meciul decisiv pentru locul doi în grupă duminică de la ora 16:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY