Guillaume Saurina a fost prezentat oficial la Nantes: „Am venit cu multă dorință!”

0
2966

Săptămâna trecută, HBC Nantes confirma oficial transferul lui Guillaume Saurina de la CSM București, al doilea marcator all-time din Franța. Luni dimineață, Saurina a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă de Nantes.

Accidentarea lui Olivier Nyokas le-au dat puțin planurile peste cap celor de la Nantes, care au fost forțați să caute o variantă de a-l înlocui pe acesta. Și au găsit-o, reușind să-l transfere pe Guillaume Saurina, francezul care nu avea drept de joc la CSM București. „Când am știut că Guillaume este disponibil, nu am ratat ocazia, știam că este profilul de jucător care ne poate ajuta în viitor. Sunt sigur că Guillaume se va integra, atât prin talentul său handbalistic, cât și din punct de vedere relațional. Sunt foarte bucuros să-i urez bun venit lui Guillaume și că va purta tricoul lui Nantes.”, a declarat președintele lui Nantes, Gael Pelletier.

Ultimul joc oficial pe care Saurina l-a disputat în Franța a fost chiar pe terenul lui Nantes, însă pe atunci îmbrăca tricoul lui Nimes, în iunie 2016. La 16 luni distanță, Saurina va evolua din nou în aceeași sală, într-o partidă Nantes-Chambery, programată joi. „Am venit cu multă dorință. Sunt nerăbdător să mă antrenez alături de colegi. Sper să mă ridic la nivelul încrederii arătate de președinte și antrenor și la înălțimea publicului din Nantes.”, a spus și Saurina.

Două partide are programate Nantes în această săptămână, joi cu Chambery pe teren propriu, în campionat, și duminică la Plock, cu Wisla, în Liga Campionilor.

sursă foto: hand-planet.com

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY