Granzii continuă să transfere! Dolenec va îmbrăca tricoul Barcelonei, Lowen i-a acontat pe Taleski și Rnic! Kielce a obținut semnătura celui mai râvnit tânăr jucător!

0
2626

Echipele de top ale Europei își conturează loturile pentru sezonul următor. Granzii Barcelona sau Lowen au acontat deja jucători importanți, cu care vor aborda viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Cel mai important transfer este realizat însă de Vive Kielce.

Campioana Europei a reușit să obțină semnătura celui mai disputat tânăr jucător al momentului, slovenul Blaz Janc. În vârstă de 20 de ani, Janc a semnat pe trei sezoane cu Kielce, urmând să facă pereche pe extrema dreaptă cu un alt tânăr jucător de perspectivă, Darko Djukic.

Montpellier HB a confirmat că se va despărți de slovenul Jure Dolenec, ce va ajunge sub comanda lui Xavi Pascual, la FC Barcelona, din sezonul viitor. În locul lui, Montpellier l-a transferat pe stângaciul lui Chambery, Melvyn Richardson, în vârstă de 20 ani, unul din cei mai talentați jucători din generația 1996.

Și Lowen mută pe piața transferurilor. „Leii” au rezolvat transferul unuia din cei mai curtați tineri jucători, Filip Taleski, interul stânga al lui Metalurg, dar și pe Momir Rnic, de la Melsungen. Rnic va merge la Lowen din vară, în timp ce macedoneanul se va alătura noilor săi colegi după Mondialul din Franța.

De asemenea, Elverum a anunțat că din vară se va despărți de fostul jucător al lui Minaur, Tamas Ivancsik.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY