Goce Georgievski, oficial la Vardar Skopje

0
638

După patru sezoane în tricoul lui CSM București, Goce Georgievski se întoarce în campionatul intern. Internaționalul macedonean a semnat cu Vardar Skopje un contract valabil pe două sezoane.

Deși mai avea un an de contract cu CSM București, Goce Georgievski și conducerea echipei din capitală s-au înțeles asupra rezilierii înțelegerii dintre cele două părți. Curtat intens de Vardar și Metalurg, Georgievski a ales campioana Europei din 2019 și a semnat un contract pe doi ani de zile. „Am avut o ofertă mai bună din partea lui Vardar. Așa cum toată lumea știe, Vardar este campioana Europei și reprezintă pentru mine o mare provocare și onoare să joc pentru ea.”, a spus extrema dreaptă de 33 de ani.

Georgevski a jucat în trecut pentru marea rivală a lui Vardar, Metalurg, dar speră că va fi acceptat de fani. „Nu sunt nici primul și nici ultimul care a jucat la Metalurg și apoi va juca la Vardar, deci nu mă gândesc atât de mult la acest aspect și sper că fanii mă vor accepta.”, a mai spus Georgievski, potrivit 24rakomet.mk.

Pe lângă Metalurg și CSM București, Goce Georgievski a mai jucat în carieră la Toulouse.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY