Gloria Bistrița se întoarce cu un punct de la Lublin! Măgura Cisnădie a pierdut în Croația

0
818

Cele două reprezentante ale României în Cupa EHF, Gloria Bistrița și Măgura Cisnădie, au debutat duminică în grupele competiției. Bistrițencele se întorc cu un punct de la Lublin, 22-22, în timp ce Măgura Cisnădie a pierdut la Koprivnica, 24-36 cu Podravka.

Gloria Bistrița a fost aproape de a se întoarce din Polonia cu o victorie. Echipa lui Horațiu Pașca a remizat cu Lublin, 22-22, după un meci pe care Zoqbi de Paula l-a terminat cu un procentaj de 46%! Gloria a avut ultimul atac, putea termina victorioasă, însă n-a găsit drumul către gol. Pentru Bistrița au evoluat Zoqbi de Paula (12 intervenții), Nenezic (4 intervenții), Inculeț (portari), Ilyina 6 goluri, Ardean-Elisei 3, Costa 3, Dincă 3, Moroianu 2, Vasileuskaya 2, Pristăvița 1, Rațiu 1, Șamanț 1, Bloj, Paraschiv, Tetean și Zegrean.

Tot ieri, Măgura Cisnădie a pierdut categoric în Croația, 24-36 cu Podravka. Pentru Cisnădie au evoluat Voicu, Pașca (portari), Moldovan 8 goluri, Ujkic 4, Ani-Senocico 3, Nan 3, Vinyukova 3, Gatzel 1, Panici 1, A. Predoi 1, D. Predoi 1, Tănăsie și Crăciun.

În etapa următoare, Cisnădie primește vizita lui Siofok, duminică de la ora 15:00, iar Bistrița pe cea a lui Erd, sâmbătă de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY