Ghiță Irimescu, doi ani în curtea Stelei

0
3193

ghita irimescu cian steauaCSA Steaua Alexandrion București a oficializat astăzi transferul fostului internațional Ghiță Irimescu, care a evoluat în sezonul trecut pentru Politehnica Timișoara. În vârstă de 34 de ani, Irimescu a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Ghiță Irimescu a fost în sezonul trecut unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului, cu 131 de goluri marcate. Fostul internațional a efectuat în această dimineață primul antrenament alături de noii săi colegi și speră la un sezon cât mai bun în tricoul Stelei. „Oferta care a venit de la Steaua m-a convins din toate punctele de vedere. Avem ca obiectiv un loc pe podium, iar mie îmi place ca în fiecare an să joc pentru primele locuri. S-a făcut un lot frumos, o echipă frumoasă, rămâne să confirmăm în teren și să ne îndeplinim obiectivul.”, a declarat noul jucător al Stelei.

Ghiță Irimescu are un CV bogat, câștigând de două ori titlul de campion, ambele cu HCM Constanța, Cupa României de trei ori, o dată cu UCM Reșița și de două ori cu HCM Constanța și Cupa Challenge de trei ori, de fiecare dată cu UCM Reșița. De asemenea, a făcut parte din lotul României care a participat la Campionatul Mondial din 2009, din Croația.

Pivotul născut la Suceava a debutat în handbalul mare la Poli Timișoara și mai evoluat în carieră la Minaur Baia Mare, UCM Reșița, HCM Constanța, CS Caraș Severin și HC Odorhei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY