Gheorghe Tadici vorbește despre victoria cu Craiova și critică ora disputării partidei cu Ploieștiul

1
2441

HC Zalău a obținut prima victorie din 2016, 31-30 în fața Craiovei, într-o partidă echilibrată, la fel ca și în tur.

La finalul partidei, antrenorul Zalăului a spus că victoria echipei sale este una meritată și consideră că ar fi trebuit să fie și mai clară. Chiar și așa, Gheorghe Tadici este nemulțumit de prestațiile celor doi portari, Inculeț și Diaconu. „În primul rând, vreau să o spun sincer: e o victorie meritată! Trebuia să fie și mai clară. Punctul nevralgic a fost clar poarta. Echipa a muncit mult, fetele s-au luptat, au fost ceva mai proaspete și s-a văzut. M-a mulțumit felul în care au luptat, dar m-au nemulțumit portarii. Când iei 30 de goluri pe teren propriu nu poți să fii mulțumit.”, ne-a declarat fostul selecționer.

În etapa următoare, zălăuancele se vor deplasa la Ploiești, o partidă ce va avea loc duminică de la ora 20:00. Gheorghe Tadici nu este de acord cu ora de disputare și critică acest lucru. „Suntem în slujba celor de la Digisport. Nu contează cheltuielile în plus pe care le avem. Veniturile în comparație cu cheltuielile sunt minimale. Până când președinții se vor hotărî să înființeze Ligă Profesionistă aceasta este situația. Nu-mi convine că plătesc două nopți de cazare, ora de disputare. Nu știu dacă fac rating, deși se spune că Tadici face audiență și aduce public la sală și chiar așa e. Nu va fi ușor să plecăm de acolo la ora 22:00, cu zăpezile astea, vom merge până unde vom putea. Dacă se va întâmpla un accident grav într-o noapte, probabil ca se va intra în normalitate. Și noi suntem oameni, și noi avem familii, nu doar cei care dictează.”, a afirmat Tadici.

Grație victoriei de miercuri seară, HC Zalău se află pe locul opt, cu 23 de puncte, la cinci distanță ultima treaptă a podiumului.

1 COMMENT

  1. „Suntem în slujba celor de la Digisport”… Nu-i nimic, arbitrii sunt mereu în slujba lui, așa că pierde pe-o parte, câștigă pe alta.

LEAVE A REPLY