Gheorghe Tadici speră la victorie în meciul cu Craiova: „Fetele s-au pregătit bine!”

0
3444

Unul din capetele de afiș ale etapei a 15-a a Ligii Naționale feminine este meciul de la Zalău, de miercuri seară. Echipa lui Gheorghe Tadici primește vizita Craiovei într-o dispută ce se anunță foarte interesantă ținând cont de rezultatul din tur.

Învinsă la Roman în prima etapă a returului, formația din Zalău speră la un rezultat pozitiv în fața unei alte reprezentante a României în cupele europene. Iar fetele lui Gheorghe Tadici s-au pregătit bine pentru acest duel, așa cum afirmă fostul selecționer. „E un meci important pentru noi. Ne-am pregătit bine pentru această partidă și nu numai, pentru că avem o săptămână grea, mâine jucăm la Zalău și duminică la Ploiești. Sunt două etape dificile, întâlnim echipe bune, care au ca obiective calificarea în cupele europene. Eu sper să facem un joc bun și să obținem victoria. E un campionat foarte strâns și foarte disputat, dar așa cum am zis fetele s-au pregătit bine, sunt într-o formă sportivă bună.”, ne-a declarat Gheorghe Tadici înaintea acestui meci. Spre deosebire de meciul de la Roman, Adina Mureșan ar putea fi utilizată, chiar dacă este incomplet refăcută după operația de apendicită.

O victorie miercuri seară ar apropia Zalăul de locurile de cupă europeană, însă Gheorghe Tadici nu se gândește însă la acest lucru. „Noi avem obiectiv locurile 6-10. Este obiectivul declarat încă din toamnă, nu ne gândim la un loc de cupă europeană.”, a concluzionat tehnicianul de 63 de ani.

Partida dintre HC Zalău și SCM Craiova are loc miercuri, de la ora 17:45, și va fi transmisă în direct de Digisport. În tur, SCM Craiova a câștigat cu 33-32.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY