Gheorghe Tadici se declară mulțumit de performanța Zalăului din acest sezon: „E o medalie pe care fetele o merită!”

0
3355

De departe, HC Zalău a fost surpriza foarte plăcută a acestui campionat. Cu un buget mai mic decât al altor formații din campionat, fetele antrenate de Gheorghe Tadici au pus mâna pe medaliile de bronz, repetând performanța din 2012.

Fostul selecționer se declară mulțumit de performanța obținută, având în vedere că a terminat peste formații cu pretenții ridicate înaintea sezonului. „Este un loc meritat pentru că l-am realizat cu o echipă în care jucătoarele erau considerate de nivel mediu. Echipa a crescut foarte mult, a muncit foarte mult și am avut o disciplină tactică pe tot parcursul campionatului. Ca atare, consider locul trei absolut meritat. Am avut un buget de 450.000 de euro, cam locul 11-12 într-un astfel de top. Suntem mulțumiți de ceea ce am realizat, e o medalie pe care fetele o merită!”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Dacă în Liga Națională s-a obținut locul trei, Zalăul nu are un obiectiv clar pentru Cupa României, competiție în care va evolua în optimi împotriva Craiovei. „Ne-am propus să nu cheltuim prea mulți bani în Cupă. Nu avem obiectiv în Cupă, dar respectăm competiția, avem un joc foarte greu cu Craiova.”, a spus antrenorul Zalăului, care a creionat în mare parte echipa pentru sezonul viitor. „În primul rând, am fost preocupat ca fetele să rămână, pentru că echipa este sudată și mai poate să se sudeze în continuare și să crească. Vor pleca două jucătoare și probabil vom lua două sau trei jucătoare tinere.”, a concluzionat Gheorghe Tadici.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY