Gheorghe Tadici se așteaptă la o dublă dificilă cu Hypo: „Nu va fi deloc uşor să ne calificăm în grupele competiţiei!”

0
3815

HC Zalău are în față un colos al Europei în tentativa de a se califica în grupele Cupei EHF la handbal feminin, respectiv Hypo Viena. O tragere la sorți accesibilă pentru formația pregătită de Gheorghe Tadici, având în vedere că Hypo trece printr-o perioadă de reconstrucție.

Totuși, misiunea Zalăului nu va fi deloc una simplă, așa cum admite și tehnicianul Zalăului. “Hypo Viena are un palmares extraordinar şi deţine recordul din punct de vedere al trofeelor câştigate în Liga Campionilor. Din punct de vedere economic, este o tragere accesibilă, fiindcă nu vom avea costuri atât de mari ca şi cum am fi avut un adversar din Rusia, spre exemplu. Nu va fi deloc uşor să ne calificăm în grupele competiţiei. Vom culege informaţii despre actualul lot în perioada următoare şi vom purta discuţii şi cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Sălaj, pentru a vedea dacă putem fi susţinuţi în cazul unei calificări în grupe. Pe această cale, vreau să le mulţumesc consilierilor judeţeni pentru faptul că au aprobat bugetul care să ne permită prezenţa în faza preliminară a competiţiei şi sper să fie alături de noi şi în cazul unei calificări în grupe”, a declarat Gheorghe Tadici pentru magazinsalajean.ro.

Primul meci dintre cele două echipe va avea loc pe 11/12 noiembrie, la Viena, iar returul o săptămână mai târziu, la Zalău.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY