Gheorghe Tadici părăsește echipa națională după doi ani și jumătate

1
1618

gheorghe tadiciEchipa națională a rămas fără selecționer după ce Gheorghe Tadici și-a anunțat retragerea astăzi, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație, de la Mioveni.

Potrivit prosport.ro, Gheorghe Tadici a anunțat astăzi în cadrul ședinței Consiliului de Administrație, ce a avut loc la Mioveni, că nu va continua pe banca echipei naționale și în 2015. Federația Română de Handbal este nevoită să caute un alt antrenor principal, în condițiile în care următoarele partide sunt cele din cadrul Trofeului Carpați, programat la Cluj, în luna martie.

În al treilea său mandat, Gheorghe Tadici a terminat cu echipa națională pe locul 9 la Campionatul European din 2012 și pe locul 10 la Campionatul European din 2014 și pe locul 10 la Campionatul Mondial din 2013.

1 COMMENT

  1. Multumesc domnului Tadici pentru gestul facut. Cred ca principalul motiv a fost legat de faptul ca nu poate comenta in limba engleza arbitrajul in timpul “time out “urilor. In campionatul intern poate sa faca show. Din pacate va continua sa ma otraveasca atunci cand vor fi transmise meciurile echipei din Zalau.

LEAVE A REPLY