Gheorghe Tadici nu se va putea baza pe Andrada Trif în următoarele două partide

1
1557

andrada trifVictoria de la Slobozia l-a costat destul de scump pe Gheorghe Tadici, care va fi nevoit să evolueze împotriva celor mai bune echipe din campionat fără Andrada Trif. Extrema Zalăului a suferit o ruptură musculară în ultimul meci de campionat.

Pe lângă Andrada Trif, și Teodor Bloj a devenit incertă pentru următorul meci de campionat. Transferată de la Tg. Mureș în această vară, jucătoarei de 29 de ani i-a recidivat accidentarea avută în startul sezonului, ce a ținut-o departe de terenul de joc în deplasarea de la Craiova. Ambele accidentări au apărut după ce în sala din Slobozia a plouat, susține Gheorghe Tadici. “Jocul s-a întrerupt de multe ori pentru a putea fi ştearsă suprafaţa de joc. Apa a băltit în multe locuri, iar gazdele şi-au făcut o strategie şi din acest punct de vedere, fiindcă în momentul în care declanşau atacul, pe semicercul lor se ştergea apa imediat, iar noi am avut probleme la repliere. Cea mai mare pierdere pentru noi este Andrada Trif, care a făcut o ruptură musculară pe o astfel de alunecare, şi Bloj, la care a recidivat accidentarea. Sperăm ca Bloj să-şi revină până la ora jocului cu CSM Bucureşti, fiindcă este o piesă importantă în angrenajul echipei, mai ales în acţiunea de declanşare a fazei a doua, unde are şi o bună finalizare. Este foarte puţin probabil ca Trif să joace în următoarele două partide. Vom încerca să o refacem până la jocul cu Măgura Cisnădie, când vrem să câştigăm cele trei puncte. Practic, în următoarele două jocuri, cel mai mult îmi doresc să nu avem parte de accidentări”, a declarat fostul selecționer al României pentru magazinsalajean.ro.

Următorul meci al Zalăului este programat vineri, de la ora 18:00, pe teren propriu, în compania campioanei CSM București.

sursă foto: magazinsalajean.ro

1 COMMENT

LEAVE A REPLY