Gheorghe Ștefan, Dunărea Brăila: „Șansele sunt egale”

0
1617

dunarea braila-hc zalau 14-15Dunărea Brăila și-a aflat adversara din optimile Cupei EHF, respectiv Issy Paris, reprezentanta Franței, cea care a ajuns în această fază a competiției după ce a trecut greu de Ankara, 48-46 la general.

Misiunea brăilencelor nu se anunță deloc una ușoară. Issy se află pe locul secund în campionatul intern și a trecut în ultima etapă de Metz, 28-24. „Fiind într-o fază superioară, era normal să întâlnești o echipă puternică. Șansele sunt egale, sperăm să ne calificăm. E mai bine că jucăm primul meci în deplasare, o să ne cunoaștem adversarul și să pregătim returul de pe teren propriu. Ele s-au calificat mai greu, noi am avut însă un adversar mai facil.”, ne-a declarat Gheorghe Ștefan, directorul executiv al echipei.

Issy a trecut în turul precedent de Ankara, o formație la care evoluează și Yeliz Ozel, fosta jucătoare a Oltchimului, De asemenea, Irina Marchidanu, fostă Tomuleanu, și Anastasia Boldyreva au jucat în Franța înainte de a ajunge la Brăila. „Încercăm să luăm legătura cu Yeliz, e o posibilitate, noi le avem însă și pe Irina Marchidanu și Anastasia Boldyreva care au jucat în Franța. Vom căuta cât mai multe informații despre ele până la ora meciului.”, a completat Gheorghe Ștefan. Legat de noi jucătoare la echipă, directorul executiv al echipei afirmă: „Perioada de transferuri se încheie la 31 ianuarie. Dacă vor fi jucătoare noi, vor fi acolo unde avem nevoie.”

La Issy Paris evoluează și Marija Jovanovic, cea care a trecut și pe la Oltchim Rm. Vâlcea. Primul meci dintre Issy și Dunărea Brăila va avea loc pe 7 sau 8 februarie, la Paris, iar returul o săptămână mai târziu, în România.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY