Gheorghe Covaciu preia CSM Ploiești. Iryna Shutska, primul transfer al verii

0
1440

Luni va avea loc reunirea unei alte echipe din Liga Națională, CSM Ploiești, care vor avea totodată și un nou antrenor principal. Conducerea clubului prahovean a ajuns la un acord cu Gheorghe Covaciu, cel care a antrenat ultima oară pe HCM Minaur Baia Mare, contractul urmând să fie semnat luni.

La prima acțiune, Gheorghe Covaciu va avea un efectiv redus. Andreea Chiricuță și Mădălina Zamfirescu sunt în Croația, la Campionatul Mondial de tineret, Alexandra iovănescu și Raluca Anghelina sunt în recuperare după accidentările suferite în finalul sezonului trecut, iar Daciana Curtean și Iryna Shutska au primit două zile libere, în plus, din partea clubului.

Până vineri, CSM Ploiești se va pregăti în localitate, în apropierea Sălii „Olimpia”, la baza sportivă a lui Daniel Chiriță, „Kiru Sport”. Luni este programată vizita medicală, iar marți Gheorghe Covaciu va conduce primul antrenament la noua sa echipă. De vineri, Curtean și compania vor intra în cantonament, la Predeal sau Bușteni, până pe data de 19 iulie.

În afara lui Shutska, la Ploiești nu a sosit nicio altă jucătoare, însă conducerea speră ca până la plecarea în cantonamentul montan clubul să perfecteze și alte transferuri. Discuții se vor purta, de asemenea, și cu Mirela Roman, jucătoare aflată la sfârșit de contract.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY