Germania ia locul Australiei la Campionatul Mondial din 2015

0
1869

germania conferinta presa polonia barajEliminată de Polonia la baraj, Germania a primit un cadou nesperat din partea IHF. Nemții vor participa la Campionatul Mondial din 2015, din Qatar, după ce Federația Internațională de Handbal a retras dreptul Australiei de a participa la turneul final.

Decizia a stârnit nemulțumirea Federației Australiene de Handbal, care a emis un comunicat prin care își arată dezamăgirea în urma acestei decizii istorice. Germania va merge la turneul final din Qatar, din 2015, primind un wildcard din partea IHF, fiind echipa care s-a clasat cel mai sus la precedentul Mondial dintre echipele care au ratat calificarea. „În acest moment, nu este nicio Confederație Continentală în Oceania care să fie recunoscută de către IHF.”, se arată într-un comunicat emis ieri, după sedința de la Zagreb.

Tragerea la sorți a grupelor Campionatului Mondial va avea loc pe 20 iulie, la Doha. Echipele calificate sunt: Qatar, Spania, Franța, Danemarca, Croația, Polonia, Belarus, Austria, Cehia, Slovenia, Rusia, Bosnia&Herzegovina, Macedonia, Suedia, Germania, Bahrain, Iran, Emiratele Arabe Unite, Argentina, Brazilia, Chile, Algeria, Tunisia, Egipt.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY