Georgievski, Lazarov, Daskaloski și Ojleski, debut cu victorie în preliminariile Euro 2018. Sasa Marijanac nu a evoluat pentru Bosnia&Herzegovina

0
2339

Nouă jucători străini din Liga Națională au evoluat ieri în preliminariile Euro 2018 și 2020. Patru dintre aceștia, reprezentând Macedonia, au ieșit învingători.

Macedonia a trecut de Ucraina cu 27-21, într-un meci în care Goce Georgievski, Filip Lazarov, Zlatko Daskaloski și Goce Ojleski au evoluat, însă doar primul a reușit să marcheze, un gol. În echipa Ucrainei s-au aflat doi foști jucători ai Călărașiului, Vadym Brazhnyk și Alexandr Yuzhbabenko, iar coordonatorul de joc și-a trecut numele pe lista marcatorilor de două ori.

Alți doi jucători străini au evoluat în Belarus-România, partidă încheiat cu victoria tricolorilor, Ivan Matskevich și Maksim Baranau. De asemenea, Josip Peric a jucat pentru Bosnia&Herzegovina în disputa cu Spania, pierdută 21-30, însă nu și Sasa Marijanac, care nu a fost trecut pe foaia de joc. Debutul acestuia pentru naționala ex-iugoslavă se amână, iar prezența sa în partida de peste trei zile, cu Austria, este decisivă în vederea legitimării sale la CSM București în acest an.

În preliminariile Euro 2020, Georgia, cu Irakli Chikovani și Shota Tevzadze în echipă, a pierdut în Italia, scor 19-26. Chikovani a marcat de patru ori, iar Tevzadze a primit cartonașul roșu în minutul 47, chiar de la românii Doru Manea și Radu Iliescu!

Alți doi jucători din Liga Națională vor evolua astăzi în partide internaționale, Zoran Nikolic în Polonia-Serbia și Marko Lasica în Suedia-Muntenegru.

sursă foto: Facebook Clubul de Handbal CSU Politehnica Timisoara

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY