Georgiana Bratulescu o inlocuieste pe Cristina Nan in lotul Universitar

0
3066

Bratu bunAu ramas doua saptămani pana la debutul Romaniei la Campionatul Mondial Universitar, iar lotul Nicoletei Alexandrescu a aparut o modificare, fortata. Pivotul CSM-ului, Cristina Nan, nu va fi recuperata la timp dupa accidentarea din finalul sezonului trecut si nu va putea face deplasarea in Portugalia, astfel ca in locul sau va merge Georgiana Bratulescu, de la Stiinta Bucuresti.

Accidentarea Cristinei Nan a venit pe neasteptate si aveam nevoie rapid de o inlocuitoare. Georgiana mi-a demonstrat, de multe ori, ca se ridica la nivelul jucatoarelor de Liga Nationala. Cred ca am facut alegerea potrivita”, ne spunea selectionera lotului, Nicoleta Alexandrescu. Antrenoarea se arata, insa, nemultumita pentru faptul ca perioada de pregatire centralizata s-a redus de la 10 zile, la numai jumatate: ”Cand isi vor da seama antrenorii din Liga Nationala ca Mondialul Universitar este o competitie de prestigiu, unde federatiile participante isi trimit jucatoarele cele mai bune? Si noi ar trebui sa fim mai seriosi in abordarea meetingurilor internationale, fie de seniori, fie de tineret sau juniori si, de ce nu, si intalnirile studentesti. De data asta i-am inteles pe antrenori, ca isi vor sportivele cat mai mult in pregatirea de vara, dar de la anul, vreau ca toate convocarile sa fie respectate conform celor scrise”, incheia cu fermitate Alexandrescu.

Georgiana Bratulescu este a doua jucatoare a Stiintei care se afla in lotul universitar, prima chemata fiind Laura Leahu, handbalista care a jucat si la Mondialul din 2012, din Brazilia, unde selectionata noastra a castigat medalia de argint. Sa mai spunem ca Tricolorele vor participa la un cantonament de pregatire la Valcea, in perioada 26 iulie-2 august, dupa care vor decola spre Portugalia, locul de desfasurare al Campionatului Mondial Universitar.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY