George Buricea, despre tragerea la sorți: „E o grupă accesibilă, dacă rămânem toți putem ieși din ea”

0
1498

george buriceaHCM Constanța și-a aflat adversarii din Cupa EHF, care nu sunt de cel mai înalt nivel. Campioana va întâlni pe St. Petersburg HC, BM Granollers și Team Tvis Holstebro, iar George Buricea crede că HCM poate ieși din grupă, cu condiția de a rămâne în formula aceasta.

„E o grupă accesibilă cred eu. Acum mai avem și probleme financiare, dar dacă rămânem toți putem ieși din ea, bineînțeles, cu jocuri foarte bune. St. Petersburg nu mai au echipa din Ligă, pe Holstebro nu i-am văzut, dar am înțeles că nu sunt de speriat, după ce au arătat în meciurile cu Bacău, iar Granollers joacă un handbal bun, în viteză, sunt pe 2 în Spania, dar au o echipă tânără și contează mult experiență.”, ne-a declarat George Buricea.

În momentul de față, HCM are restanțe de cinci luni de zile față de jucători, dar George Buricea spune că este dispus să mai aștepte până când situația se va rezolva, în februarie. „Avem restanțe de cinci luni, până intră banii în februarie se vor face opt. Avem câțiva colegi care și-au depus memorii, sperăm ca măcar lor să le dea din bani, să le soluționeze, iar noi mai așteptăm. Astfel, îmi pun speranța că vom putea ieși din grupă, chiar și cu aceste probleme financiare, din păcate am rămas doar noi în Cupa EHF.”, a completat extrema campioanei.

În grupele Cupei EHF, HCM va debuta pe teren propriu, împotriva lui St. Petersburg, pe 14/15 februarie, după care va avea două deplasări consecutive, în Danemarca, 21/22 februarie, și în Spania, 28 februarie/1 martie.

Până la meciurile din Cupa EHF, HCM Constanța mai are de disputat partide în Liga Națională și Cupa României. Prima dintre ele este chiar mâine, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, echipă în fața căreia a cedat în tur. „Vrem să ne luăm revanșa, ne-au prins într-o situație situație delicată în prima etapă, lotul nu era definitivat, veneam după o vară grea. Se pare că suntem blestamați când jucăm cu Călărașiul, avem probleme de lot și acum.”, a spus George Buricea despre meciul de mâine. Pentru partida de vineri, Zvonko Sundovski nu îi va avea la dispoziție pe Adzic și Angelovski, în timp ce Toma și Rakcevic sunt incerți.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY