Gabriel Florea va evolua în liga a patra franceză: „Opțiunea aceasta a fost cea mai bună”

0
1721

gabi florea aparareCel mai bun marcator al Stelei din sezonul trecut, Gabriel Florea, a semnat cu o echipă din liga a patra franceză, Loudeac. Florea nu va fi singurul român din lotul echipei, el avându-i colegi pe Ionuț Mazilu și Alexandru Dedu, ambii jucători care au evoluat în sezonul trecut în Liga Națională, la Energia Pandurii Tg. Jiu, respectiv CSM București.

Despre mutarea în Franța, Gabriel Florea consideră că era cea mai bună opțiune în momentul de față. „M-am gândit târziu la opțiunea de a juca în străinătate și e destul de greu ca extremă să găsești să joci afară. Acum, opțiunea aceasta a fost cea mai bună. M-am gândit și la viitor, o să fac niște cursuri de antrenor aici în Franța și mi s-a oferit posibilitatea de a antrena o echipă de copii. Mai am doi colegi români la echipă și cred că ne vom integra mai ușor.”, ne-a spus Gabriel Florea.

Deși aflat într-un eșalon inferior al Franței, Gabriel Florea spune că nu este suficient ca el să se gândească la echipa națională. „La ultima acțiune a naționalei nu am fost convocat, staff-ul tehnic decide cine vine la lot. Nu e suficient să mă gândesc doar eu.”, a completat extrema stângă, care nu se gândește momentan să facă pasul către o echipă dintr-un eșalon superior. „Deocamdată, mă gândesc să-mi fac treaba cât mai bine și vom vedea ce se va întâmpla pe viitor.”.

În sezonul trecut al Ligii Naționale, Gabriel Florea a fost principalul marcator al Stelei și al cincilea al campionatului.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY