Gabriel Florea revine la Steaua după un sezon

0
3650

gabriel florea steauaCSA Steaua Alexandrion București a obținut semnătura unui alt jucător important al României, după ce în urmă cu două zile în curtea echipei a ajuns pivotul Ghiță Irimescu. Gabriel Florea, golgheter al Ligii Naționale în sezonul 2010/2011, a semnat cu echipa „roș-albastră” un contract valabil pe o perioadă de doi ani de zile.

Gabriel Florea revine astfel la Steaua după un an în care a evoluat în liga a patra franceză, la Handball Loudeac. Extrema stângă va împlini 32 de ani peste trei zile și s-a aflat alături de echipă în meciul amical disputat duminica trecută și câștigat de gruparea antrenată de Viorel Mazilu, 28-26, în fața Energiei Pandurii Tg. Jiu. După scurte negocieri, Gabriel Florea a semnat în cursul acestei zile și se va alătura colegilor săi în această seară, când va susține primul antrenament din postura de jucător al Stelei. „După o experiență interesantă afară, am decis să mă întorc în țară. Am venit să facem o treabă bună, am păstrat legătura cu Andrei Cian în toată această perioadă în care am fost plecat în Franța și m-am hotărât să mă întorc la Steaua. M-am simțit bine aici în perioada în care am jucat, iar acum îmi doresc ca mai întâi să intrăm în play-off și apoi să ne îndeplinim obiectivul.”, a declarat noul jucător al Stelei după semnarea contractului.

Gabriel Florea este un jucător cu o experiență bogată, care a debutat ca senior la Universitatea Craiova și a mai trecut prin carieră pe la Romvag Caracal, Energia Pandurii Tg. Jiu, HC Odorhei și Handball Loudeac (Franța). De asemenea, a făcut parte din echipa națională a României care a participat la Campionatul Mondial din Suedia, din 2011.

Prin transferul lui Gabriel Florea, CSA Steaua Alexandrion București are acum în lot patru golgheteri ai Ligii Naționale, după Ionuț Georgescu (2004/2005 și 2005/2006), Darius Apolzan (2011/2012) și Andrei Grasu (2012/2013).

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY