Gabi Szucs, după victoria cu Fleury: „Trebuie să jucăm așa cum am jucat în repriza a doua!”

0
2056

HCM Baia Mare a obținut o victorie important duminică seară, pe teren propriu, în fața lui Fleury, scor 31-28 (13-15). Acest succes readuce HCM Baia Mare în lupta pentru un în sferturile de finală.

Paula Ungureanu nu se gândește încă la diferența de puncte rămasă până la Fleury, adversara de astăzi și principala rivală la locul patru, ci ia totul treptat. „Ne bucurăm de victorie. Ne dorim cât mai multe victorii și cât mai multe puncte. Nu ne gândim că mai avem două puncte până la Fleury, vrem, indiferent unde jucăm, să culegem puncte. Mă bucur că am putut să ajut echipa și că la finalul scorul este în favoarea noastră.”, a declarat portarul HCM-ului la Digisport, la încheierea partidei.

De asemenea, Gabi Szucs consideră că HCM Baia Mare are nevoie de o apărare agresivă în continuare pentru a obține un loc în sferturi. „A fost greu meciul, am început mai greu, dar am reușit și am revenit, ne-am concentrat mai bine. Cred că au fost și ceva emoții, fiind primul meci acasă. Trebuie să jucăm așa cum am jucat în a doua repriză, tare și hotărât în apărare. Trebuie să fim mai concentrate, să reducem greșelile și să ne facem jocul nostru. Trebuie să ne concentrăm pentru meciul cu Thuringer, sperăm să jucăm bine, eu zic că avem șanse și acolo. Trebuie să mergem la fiecare meci unite, să jucăm colectiv.”, a spus internaționala României.

Următoarea partidă a HCM-ului în Liga Campionilor este programată pe 16 ianuarie, la Thuringer.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY