FOTO: Echipament nou pentru naționalele României

1
6379

kit-3-Handball-kempaEchipele naționale ale României are echipamente noi ! Ieri, în cadrul unei conferințe de presă organizate de FRH, a fost prezentat noul model al echipamentului, produs de Kempa și distribuit exclusiv în România de către Sport Suport.

Noile echipamente Kempa au fost îmbrăcate deja de către naționala feminină de handbal cu prilejul barajului de calificare la Campionatul Mondial din Danemarca, împotriva Serbiei. Echipamentul Kempa este distribuit exclusiv în România de către Sport Suport.

Designul a fost conceput de iberica Nerea Palacios. „Conceptul care a stat la baza designului echipamentelor este unul foarte puternic si isi are originea in simbolul handbalului romanesc – lupul dacic, care este jumatate lup, jumatate sarpe. Am luat solzii de la coada de sarpe si am gandit o armura aparenta care sa protejeze jucatorii, sa transmita totodata senzatia de forta si sa fie, alaturi de tricolor, un simbol al Romaniei pe echipament”, a declarat Lorand Balint, potrivit prosport.ro.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY