Fostul dinamovist Ibrahima Diaw se retrage din activitate

0
20410

Liderul lui Dinamo din sezoanele 2014-2015 și 2015-2016 Ibrahima Diaw a decis să se retragă din activitate la finalul acestui an. Francezul de 39 de ani a disputat joi ultima sa partidă din carieră, pe care formația sa, Saran, a câștigat-o pe teren propriu în fața lui Vernon cu 33-32.

La o zi după meciul cu Vernon, Ibrahima Diaw și-a anunțat retragerea din activitate, din motive medicale. În 2016, la o lună de la transferul la Saran, Diaw a suferit o ruptură a tendonului ahilian și spune că din acel moment nu și-a mai revenit niciodată din punct de vedere fizic. „Durerea din ultimele săptămâni pe care o am la picior a precipitat lucrurile. Fizic nu sunt 100%. Durerea există în permanență la acest nivel. Astăzi, dacă încă mai sunt pe teren, sunt pentru că nu avem prea mulți oameni. Să joc a devenit un sacrificiu.”, a spus Ibrahima Diaw.

Ibrahima Diaw a ajuns în curtea lui Dinamo în vara lui 2014 și a devenit rapid liderul „câinilor”. În primul sezon al său în România, Diaw a cucerit medalia de bronz, pentru ca în următorul an competițional să pună umărul la câștigarea titlului, primul al lui Dinamo după o pauză de 11 ani. În cariera sa, Diaw a mai evoluat pentru PSG și Istres.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY