Florin Nicolae, spre Călărași ?

0
1522

florin nicolae dinamoAccidentarea lui Alin Șania de la turneul de la Suceava, care va absenta în debutul sezonului, i-a făcut pe oficialii călărășeni să se gândească la o nouă soluție pentru postul de inter stânga. La antrenamentul din această dimineață al echipei a fost prezent și Florin Nicolae, fostul jucător al lui Dinamo, acesta urmând să facă deplasarea cu echipa la turneul de la Vaslui.

CSM Călărași pleacă mâine în penultimul turneu de pregătire al verii, la Vaslui, unde va susține alte patru meciuri de verificare. Din lot va face parte și Florin Nicolae, adus pe ultima sută de metri la echipă, având în vedere că Alin Șania s-a accidentat, suferind o intindere la mușchii inghinali. Antrenorul echipei, Sabin Dacău, a confirmat faptul că Florin Nicolae a ajuns la Călărași. „Da, a venit Florin Nicolae. Luni se va așeza la tratative cu conducerea administrativă. Avem nevoie de el având în vedere că Șania este accidentat și nu contăm pe el în startul sezonului. El are o accidentare mai urâtă, va absenta 2-3 săptămâni și va avea nevoie de o perioadă de readaptare la efort.”.

Primul meci al Călărașiului de la turneul amical de la Vaslui este cel cu Dinamo București, programat joi de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY