Florica aduce victoria Craiovei cu doua secunde inainte de final

2
4887

SCM Craiova a trecut greu de “U” Alexandrion Cluj, 30-29 (16-13), gratie golului marcat de Cristina Florica in minutul 59:58. Cu acest succes, oltencele inca spera la un loc de cupa europeana.

Chiar daca echipa din Banie a controlat meciul aproape in permanenta, Clujul a fost aproape de a scoate o remiza. A fost 0-2 si 1-3, dar un partial de 5-0 a adus Craiova la conducere, iar avantajul de 2-3 goluri a fost unul constant pentru fetele Simonei Gogirla. Diferenta maxima a fost stabilita de Catalina Cioaric, in minutul 24, 14-8, un avantaj insa redus pana la final de ardelence, care au fost superioare in ultimele cinci minute: 16-13.

Jocul decurgea spre un succes al Craiovei, insa studentele au avut un nou final de repriza bun si puteau scoate un punct dintr-o deplasare dificila. Laslo a egalat la 29 in minutul 58, dupa ce in tot acest timp Craiova parea ca face pasul decisiv spre victorie, conducand cu 24-19. Cristina Florica a adus insa victoria gazdelor, marcand cu doua secunde inainte de final, si totodata a pastrat echipei sanse la o calificare in cupele europene.

Simona Gogirla si-a pierdut insa o jucatoare important cu un sfert de ora inainte de final. Carmen Selaru s-a accidentat si a parasit terenul de joc, iar perioada de absenta se va afla zilele urmatoare.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
SCM Craiova1630
”U” Cluj1329

2 COMMENTS

  1. Un meci de uitat mai ales datorita accidentarii jucatoarei Florica. Am vazut fetele ingrozite si speriate pe teren atunci cand s-au apropiat de biata fata. Altfel , un meci cu suisuri si coborasuri pentru ambele echipe. Marea mea dezamagire ramane Gogorita-Andrei care nu ajuta echipa cu nimic. Pentru “Admin” un rand: SCM Craiova are 29 puncte in clasament si nu 28 asa cum prezentati dumneavoastra.

  2. Corectez. Jucatoarea accidentata este Carmen Selaru. Multumesc pentru corectarea clasamentului

LEAVE A REPLY