Finala continuă! Steaua restabilește egalitatea după victoria de pe terenul lui Dinamo!

0
2091

Vom avea meci decisiv în finala campionatului de handbal masculin, după ce Steaua a câștigat a doua partidă cu Dinamo, scor 27-26, în Ștefan cel Mare. Se va juca astfel cu titlul pe masă, miercuri, la Chiajna.

Într-o atmosferă de zile mari, Steaua s-a impus pe terenul marei rivale și a restabilit egalitatea la general. A fost un meci în care steliștii au condus în permanență, cu excepția unui singur moment, la jumătatea reprizei a doua, când Dinamo a trecut în avantaj.

Steaua a început perfect partida de la Dinamo și s-a desprins la 4-1 după doar șase minute. Defensiva oaspeților a funcționat mai bine, la fel ca și poarta, în condițiile în care atât Heidarirad, cât și Grigoraș, n-au fost deloc inspirați. Diferența s-a mărit la patru lungimi, 8-4, 9-5, 10-6, 11-7 și 12-8, oaspeții puteau chiar să se desprindă la cinci goluri, însă au irosit trei situații. Dinamo a profitat de acest fapt, dar și de o superioritate numerică în finalul reprizei, s-a apropiat pe tabelă, 12-14, iar partida s-a animat din nou.

Partida a continuat cu același ritm încă zece minute, după care Dinamo, împinsă de la spate de public, a reușit chiar să treacă în avantaj, pe fondul unui parțial de 4-0. Replica Stelei a venit rapid, Georgescu, Florea și Irimescu ducând scorul la 22-24, iar finalul a fost incendiar. Gavriloaia a egalat situația pe tabelă în două rânduri, 25-25 și 26-26, iar Stavrositu a semnat golul ce s-a dovedit a fi cel decisiv. La ultima acțiune, Descat a lovit bara porții lui Stănescu, iar Steaua încheie învingătoare un meci disputat aprig.

Dinamo București

CSA Steaua București

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY