Final Four-ul Cupei României și play-off-ul Ligii Naționale, obiectivele Stelei

0
1623

După o primă parte a campionatului terminată pe locul cinci și calificată în sferturile Cupei României, CSA Steaua și-a trasat obiectivele pentru începutul lui 2016.

Pentru moment, gândul steliștilor zboară către prima partidă oficială, cea cu CSM Ploiești, din Cupa României, care poate îndeplini primul obiectiv: calificarea în Final Four. „E o perioadă mai încărcată, cu nouă jocuri din sezonul regulat și play-off-ul. Trebuie să avem grijă, avem un lot subțire, mai avem nevoie în principiu de cinci victorii pentru a merge în play-off. Sper că am învățat ceva din toate înfrângerile la un gol, mai ales că în toate meciurile am fost acolo. Principalul nostru obiectiv este acum calificarea în Final Four-ul Cupei României. Este primul meci oficial din an, ne poate oferi un moral bun pentru ceea ce urmează. Noi tratăm însă cu aceeași seriozitate ambele competiții. Nu ne facem încă planuri, dar ne gândim la o calificare în finala Cupei României. Nu va fi ușor, iar pentru acest lucru trebuie să trecem întâi de Ploiești.”, ne-a declarat Andrei Cian, managerul echipei steliste.

Față de ultimul meci oficial, Ovidiu Mihăilă are o soluție în plus. Laurențiu Dinescu este refăcut după operația suferită la umăr și va putea fi utilizat în partida cu CSM Ploiești. „Sigur că revenirea lui Dinescu va avea un impact asupra echipei. E un jucător în plus pe foaia de joc. Nu are cum să nu aibă un cuvânt de spus prezența lui pe teren.”, a comentat Cian situația.

CSA Steaua Alexandrion București s-a reunit în data de 4 ianuarie, fără cei doi internaționali Said Ouksir și Ivan Matskevich, și a susținut un stagiu de pregătire de o săptămână la Predeal. La revenirea în București, steliștii au disputat câteva jocuri-școală împotriva lotului de tineret, aflat în cantonament la Chiajna.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY