Filipe Mota va lipsi cel puțin șase luni de zile

0
1618

filipe motaUnul din jucătorii transferați în această vară de Energia Pandurii Tg. Jiu, Filipe Mota, s-a accidentat în urmă cu o lună de zile, în cadrul turneului amical organizat de echipa gorjeană. Fostul jucător al lui Porto și Gyor a suferit o ruptură a ligamentelor și va lipsi șase luni de zile.

Liviu Andrieș îi mai are pe postul de centru pe Dorin Dragnea și Andrei Enache și ambii au dat satisfacție, așa cum a spus tehnicianul în presa locală. „Cu Mota s-a întâmplat, a fost o accidentare la joc. Trebuie să găsim soluţii care să fie cele mai bune pentru noi. Soluţiile pe care le avem sunt Dragnea şi Enache și au dat satisfacție la ultimele teste. Se pare este un sezon compromis pentru Mota. E rupt ligamentul, se stă 6 luni, apoi 2-3 luni recuperarea, cred că sezonul este compromis pentru el. Nu ştiu ce se va întâmpla cu el, sunt probleme administrative.”, a declarat acesta pentru sportingorj.ro.

Joi și vineri, Energia a disputat două partide amicale cu Radnicki, unul câștigat și unul pierdut. Lotul gorjenilor pentru noul sezon: Cristian Antonaru, George Șelaru (portari), Florin Acatrinei, Darius Apolzan, Filipe Mota, Laurențiu Dinescu, Dorin Dragnea, Andrei Enache, Paul Giotoiu, Janos Halasz, Dan Ilieș, Marinko Kekezovic, Alexandru Mănescu, Bogdan Mănescu, Valentin Popescu, Alvaro Rodrigues, Adrian Sifre, Tadas Stankevicius

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY