Fetele de la CSM București au ajuns la Budapesta! „Privim cu optimism acest Final 4!”

0
2767

Delegația campioanei Europei la handbal feminin a ajuns în cursul zilei de astăzi la Budapesta, unde sâmbătă va începe cursa de apărare a trofeului obținut anul trecut, după finala cu Gyor.

Înainte de plecarea la Budapesta, Per Johansson s-a arătat mulțumit de evoluțiile fetelor sale de până acum și privește cu optimism turneul final. “Sunt foarte mulțumit de evoluția echipei mele de până acum. Privim cu optimism acest Final4. Avem un plan solid de care trebuie să ne ținem. Ne-am pregătit bine în ultima perioadă și așteptăm meciul cu Vardar. Fetele sunt dedicate la antrenamente și sunt încrezător că putem realiza ceea ce ne-am propus”, a spus tehnicianul suedez, potrivit Agerpres.

Și Isabelle Gullden așteaptă cu nerăbdare partidele de la Budapesta, acolo unde anul trecut a fost desemnată golghetera Ligii Campionilor. “Suntem aproape de weekend-ul pe care îl așteptăm de mult timp. Ne-am antrenat bine și simțim deja fluturi în stomac pentru că știm că ne așteaptă meciuri foarte grele. Știm destule despre Vardar, am pregătit meciul. Au unele jucătoare noi, dar multe dintre ele sunt cele din sezonul precedent. Sunt jucătoare care trag bine. Noi trebuie să ne pregătim pentru un meci fizic. Le-am studiat bine pe adversare, dar la fel și ele ne cunosc destul de bine, vom vedea ce va fi. Cred că ele sunt cam la aceeași valoare de anul trecut. Au evoluții oscilante, dar pot juca foarte, foarte bine. Pot evolua la cel mai înalt nivel și atunci sunt foarte greu de oprit. Însă e important ca noi să jucăm la adevărata noastră valoare”, a afirmat suedeza, conform Agerpres.

Prima partidă a CSM-ului la Budapesta este programată sâmbătă, de la ora 18:45, în direct pe Digisport și Dolcesport.

sursă foto: Facebook CSM Bucuresti Handbal

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY