Fără emoții în Kosovo

1
1654

romania-kosovo 14-15Echipa națională de seniori a învins Kosovo pentru a doua oară în trei zile, la o diferență mai mare decât în meciul de la București. Tricolorii au primit însă o replică destul de curajoasă din partea gazdelor, care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a obține un rezultat decent.

Spre deosebire de meciul tur, kosovarii au jucat mult mai dur, de multe ori peste limita regulamentului, fapt însă trecut cu vederea de cei doi oficiali slovaci. Tricolorii au părut surprinși de replica dată de gazde în primul sfert de oră, care s-a terminat la egalitate, 6-6, însă treptat elevii lui Aihan Omer și-au impus stilul de joc și s-au desprins pe tabelă. La pauză, România a avut un avantaj de cinci goluri, 15-10, iar în partea a doua Kosovo a rezistat doar în prima jumătate, după care a căzut fizic. De la 16-20, Stănescu nu a mai primit gol până la final, iar diferența de la final este una poate puțin prea mare pentru realitate din teren: 16-30. Cu patru puncte în buzunar, România așteaptă acum duelurile cu Italia, de la jumătatea lui 2015, decisive pentru calificarea în faza a doua a calificărilor.

Kosovo-România 16-30 (10-15)
Kosovo: Curri, Gerbeschi (portari), Dedaj 4 goluri, Kabashi 3, Fetahu 3, Krasniqi 2, Hoxha 2, Jupa 1, Prekazi 1, Syla, Zherka, Mjeku, Terziqi, Xhafolli, Beshiri, Gjuka
România: Stănescu, Pralea (portari), Ghionea 8 goluri, Iancu 3, Novanc 3, Criciotoiu 3, Toma 2, Ghiță 2, Csepreghi 2, Stavrositu 2, Buricea 2, Racoțea 1, Savenco 1, Grigoraș 1, Asoltanei, Șania
Aruncări de la 7m: 4/1, respectiv 4/3
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

1 COMMENT

  1. Felicitari. La inceputul intalnirii arbitri au fluierat de parca aveau un pistol la tampla. Noroc ca echipa noastra a linistit totul. Inca odata felicitari.

LEAVE A REPLY