Enescu duce Constanța către victorie

0
1342

neptun constanta-muresul 14-15Duminică dimineață, la Constanța, a avut loc partida dintre CSU Neptun și Mureșul Tg. Mureș, două formații aflate în subsolul clasamentului. Gazdele s-au impus cu 27-24 într-un meci în care Andreea Enescu a înscris de 11 ori.

Victorioasă în tur la o diferență de opt goluri, Neptun Constanța n-a arătat aceeași motivație ca și în partidele precedente și asta o putea costa. Mureșul a avut 3-1 în debutul meciului, un avantaj care a rezistat însă doar trei minute, pentru că echipa de pe litoral a egalat prin reușitele lui Ivan (3-3). Enescu și-a adus echipa în avantaj în minutul 17 și până la pauză Constanța s-a desprins chiar și la trei goluri, 9-6 și 10-7, dar s-a văzut egalată, la 12. Chiar și așa, ultimul cuvânt al reprizei l-au avut tot gazdele, Tămaș și Enescu stabilind scorul pauzei: 14-12.

Imediat de la reluare, Ivan stabilea cea mai mare diferență a meciului, de patru goluri (16-12), dar Mureșul nu a cedat și a revenit în meci. Klimek, cea mai bună marcatoare a ardelencelor, a egalat în minutul 42, pentru ca un minut mai târziu Mrkic să ducă scorul la 19-20. Avantajul a durat doar două minute, Constanța revenind la conducere după reușita aceleiași Ivan, iar până în minutul 52 s-a mers cap la cap. O serie de trei goluri consecutive a gazdelor a rezolvat însă soarta celor trei puncte, care urcă o poziție în clasament în urma acestui succes.

CSU Neptun Constanța-SC Mureșul Tg. Mureș 27-24 (14-12)
CSU Neptun: Vișan, Petrescu (portari), Enescu 11 goluri, Tămaș 7, Ivan 5, Mărginean 2, Iovănescu 1, Bărbos 1, Orșivschi, Toma
SC Mureșul: Comșa, Diaconu (portari), Klimek 8 goluri, Serediuc 6, Bucin 4, Mrkic 4, Deac 1, Lazăr 1, Avădanei, Nagy, Șunea, Grigore
Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 4/3
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 5 x 2 min.

sursă foto: Paul Alexe – sportsudest.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY