Energia vrea să părăsească ultimul loc

0
1109

liviu andriesCu două victorii consecutive, cu Minaur și Suceava, Energia caută victoria în ultimul meci de pe teren propriu din 2014. Adversară este Potaissa Turda, cea care a fost surpriza sezonului trecut și decepția acestui sezon, până în prezent.

Ultimii în campionat, deși așteptările înaintea sezonului erau mari, gorjenii vor să câștige ultimul meci al anului disputat pe teren propriu. Mai mult, în cazul în care gorjenii vor câștiga, iar Suceava va pierde la Bacău, Energia părăsește ultimul loc al clasamentului. „Întâlnim Turda, o echipă care nu are un parcurs bun, dar la ei se înțelege având și evoluții în cupele europene. E un meci greu și foarte important pentru noi. Trebuie să legăm și a treia victorie, să acumulăm puncte și a menține Turda alături de noi în lupta pe care o vom duce în acest campionat. E normal să ai după două victorii o stare de spirit bună. Băieții sunt ok, încrezători, le-am spus că trebuie să fim la fel de concentrați și la fel de atenți ca în ultimele două partide. E un meci important, e greu pentru că noi împotriva celor de la Turda de-a lungul timpului au fost jocuri strânse decise pe final. Se anunță un meci echilibrat în care starea de spirit și valoarea de moment decid soarta jocului.”, a declarat Liviu Andrieș, potrivit site-ului oficial al clubului.

Liviu Andrieș are și motive de bucurie, deoarece Dragnea și Apolzan revin în echipă și sunt apți de joc după mult timp, însă în continuare Mota și Kekezovic sunt indisponibili. „Suntem bine, avem două victorii legate, revin și accidentații Dragnea, Rodrigues și Apolzan. Mota și Kekezovic nu sunt alături de noi. E bine că au revenit Dragnea și Apolzan, aveam nevoie de ei. Nu trebuie să plecăm ca și favoriți, trebuie să câștigăm, să fim montați pentru că dorința și determinarea au un rol decisiv.”, a mai spus antrenorul Energiei.

În tur, Potaissa s-a impus cu 27-26 (14-16). Partida dintre Energia Pandurii Târgu Jiu și Potaissa Turda va avea loc joi, de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY