Energia caută să salveze sezonul printr-o calificare în semifinalele Cupei

0
1171

liviu andriesAntrenorul Energiei a prefațat astăzi disputa de vineri seara cu CSM București din manșa retur a sferturilor de finală ale Cupei României. Liviu Andrieș se așteaptă la o confruntare dificilă cu echipa bucureșteană. În ciuda avansului de 7 goluri, obținut la Tg-Jiu, drumul spre Final 4 este unul foarte greu. Meciul se va disputa vineri seara, la Sala Polivalentă din București, cu începere de la ora 18. Partida va fi televizată de DigiSport 3.

Gruparea bucureșteană va beneficia de serviciile jucătorilor de bază care nu au evoluat la Tg-Jiu. Mai mult, bucureștenii au realizat în ultimele zile și două transferuri. Temerea lui Andrieș este în primul rând pentru proprii jucatori, de modul în care înțeleg ei să se mobilizeze pentru un astfel de meci. Tehnicianul gorjean le cere jucătorilor săi să aibă aceeași determinare ca în ultimele două meciuri.

Liviu Andrieş, antrenor Energia: “Mi-e teamă în primul şi în primul rând de noi, dar dacă noi vom evolua cum am făcut-o în ultimele două jocuri, cred că ne vom califica. E clar că acest meci nu seamănă cu cel din tur, ei vin cu cinci jucători care nu au evoluat în meciul tur, deci meciul va fi foarte greu. Plecăm cu acest avantaj de şapte goluri, care nu trebuie subestimat, dar nici supraevaluat, pentru ca şapte goluri nu înseamnă nimic în handbal. În handbal, şapte goluri nu înseamnă foarte mult, dar e un avantaj destul de important, pe care trebuie să-l gestionăm bine, nu mergem în ideea de a conserva acele şapte goluri, mergem în ideea de a face un joc bun şi de a începe meciul de la 0-0 şi de a ne gândi că trebuie să jucăm pentru a face lucrurile cât mai bine, pentru a scoate un rezultat pozitiv care să ne califice în Final Four. Din păcate, problemele medicale continuă, se pare că nu-l vom putea folosi pe Enache, sper să nu fie o problemă deosebită, nici în meciul tur nu l-am folosit, o fi cu noroc, o fi cu ghinion nefolosirea lui în aceste două jocuri, vom vedea la ora respectivă. Meciul este transmis şi la televizor vineri, de la ora 18,00, va fi şi un avantaj pentru iubitorii handbalului şi sper şi pentru noi, pentru că la ultimul joc am avut de suferit din punct de vedere al arbitrajului şi sper că transmiţând acest joc, aceste lucruri nu se vor mai întâmpla. În afară de Enache şi Mota, toţi ceilalţi jucători sunt apţi din punct de vedere fizic, sper ca în ultimele două antrenamente pe care le mai avem până la ora disputării jocului să nu se mai întâmple nimic din acest punct de vedere.

sursă text: csenergia.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY