Eliodor Voica, mulțumit de victoria de la Timișoara: „A fost o adevărată semifinală!”

0
2014

Poli Timișoara tinde să devină una din victimile preferate ale lui Dinamo București. „Câinii” au ajuns la opt victorii consecutive în fața bănățenilor, iar în urma celei de astăzi s-au calificat în finala Ligii Naționale.

Eliodor Voica a ținut să felicite ambele echipe pentru prestația din disputa de joi seară și crede că experiența jucătorilor săi a făcut diferența. „Astăzi, ne așteptam la un meci foarte greu. Timișoara merită felicitată, a fost un meci disputat după cum bine s-a văzut, ambele echipe s-au luptat pentru victorie. Cred că a fost un spectacol handbalistic de calitate, o adevărată semifinală în fața unui public efervescent și țin să-mi felicit băieții pentru evoluție. Cred că plusul de experiență și-a spus cuvântul, dar am avut și puțin noroc.”, ne-a declarat după calificarea în finală tehnicianul dinamovist. De asemenea, Eliodor Voica este de părere că Dinamo a avut un parcurs bun până acum, deși n-a avut meciuri ușoare. „Am avut un parcurs bun. Până acum nu am avut meciuri ușoare în play-off, ne așteaptă alte două sau poate chiar trei meciuri extrem de dificile.”, a concluzionat fostul selecționer.

În finală, Dinamo București va întâlni câștigătoarea disputei CSM București-Potaissa Turda, ce va avea loc luni seară, în Sala „Rapid”. Oricare ar fi adversarul din ultimul act, dinamoviștii vor avea avantajul terenului propriu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY