Egalul care nu ajută pe nimeni

0
1134

poli-stiinta 14-15Primul meci al etapei a XI-a a avut loc la Timișoara, între Poli și Știința. Bănățenii, fără victorie în ultimii trei ani pe teren propriu în fața vicecampioanei, au avut un avantaj de patru goluri în repriza secundă, dar puteau să piardă acest meci în final.

Cele două formații și-au împărțit momentele în care au dominat. Poli a început mai bine și a avut un avantaj de două goluri după primul sfert de oră, 7-5, dar s-a stins până la pauză. Băcăuanii au întors scorul și au intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri, 10-13. La reluare, Poli a egalat în doar două minute la 13, după reușitele lui Grigoraș, Fenici și Halcă, iar momentele de inspirație ale alb-violeților au continuat. Chikovani și Fenici au dus scorul la 21-18, Pinnonen a redus din diferență, iar la acest scor Iancu a fost eliminat timp de două minute. În această perioadă, avantajul gazdelor s-a mărit la patru lungimi, cu zece minute înainte de final și soarta celor trei puncte părea rezolvată.

Știința s-a trezit însă la timp și a evitat o nouă înfrângere. Johansson, pe contraatac, a restabilit egalitatea la 24, dar Fenici a mai adus Timișoara o dată în avantaj, cu 75 de secunde înainte de final. Pinnonen a egalat din nou, pătrunzând de pe inter dreapta, iar Știința putea chiar câștiga în ultimele secunde ale partidei. Chikovani a comis pași, dar Tokic nu a găsit drumul către gol, blocat de Erhan, astfel că cele două echipe termină la egalitate, 25-25, un rezultat ce nu ajută foarte mult niciuna dintre cele două echipe.

Poli Timișoara-Știința Bacău 25-25 (10-13)
Poli Timișoara: Chikovani 5 goluri, Kaftin 5, Grigoraș 5 ,Fenici 3, Ciubotariu 2, Timofte 2, Irimescu 1, Halcă 1, Păiuș 1
Știința Bacău: Bondar 9 goluri, Pinnonen 5, Vartic 3, Rotaru 2, Celestin 2, Johansson 2, Dospinescu 1, Tokic 1

sursă foto: sporttim.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY