Echipa masculină, din nou în precalificări

3
2671

alex simicu nationalaÎn urma rezultatelor din precedentele campanii de calificare, România va disputa, la fel ca și pentru Euro 2016, precalificări pentru Euro 2018. România se află în urna capilor de serie și, în mod normal, nu va avea nicio problemă în a se califica mai departe.

Sistemul de calificare pentru Euro 2018 rămâne neschimbat. La fel ca și pentru Euro 2016, România debutează în primul tur al calificărilor, unde este cap de serie, alături de Grecia și Estonia. În urna a doua se află Italia, Belgia și Luxemburg, în timp ce în urna a treia se află Cipru, Georgia și Kosovo. Se vor forma trei grupe a câte trei echipe, câștigătoarea urmând să se califice în play-off-ul de dinaintea fazei a doua a preliminariilor. Tragerea la sorți va avea loc pe 22 iulie, urmând ca primul meci din această fază a grupelor să se dispute în luna octombrie a acestui an.

3 COMMENTS

  1. Mai avem jucători ?????? Vreți calificări si va bateți de jucători si de familiile acestora . ADUCETI STANIERI SA JOACE. Rușine.

    • daca jucatorii romani ar lasa din pretentii – cel putin pana la nivelul la care ei joaca- atunci echipele ar juca cu ei- dar jucatorii romani doresc salarii mai mari decat nivelul pe care-l arata…..din pacate (doar la bani se simt profesionisti si ei…)

      • primi care au ” pretentii” sunt sefii de cluburi, iar jucatorii, care sunt majoritatea profesionisti, pentru ca nu au alta ocupatie, cer salarii in functie de obiectivul echipei… ( strainii vin sa joace la noi, pentru ca la ei in tara ” mor de foame” )

LEAVE A REPLY