Echipa etapei a XXIII-a a Ligii Naționale feminine

0
3396

CSM București a mai făcut un pas spre titlul de campioană după victoria de aseară, de la Ploiești, în meciul care a încheiat runda cu numărul 23. Handbalvolei.ro vă prezintă cel mai bun șapte al etapei.

Portar – Mirela Pașca (SCM Craiova) 
Portarul Craiovei a confirmat prestația bună de pe terenul CSM-ului și în partida de acasă, cu HCM Baia Mare. Mirela Pașca a terminat disputa de săptămâna trecută cu 16 intervenții, fiind de departe cea mai bună jucătoare a gazdelor.

Extremă stânga – Camelia Hotea (Corona Brașov)
Camelia Hotea a avut o prestație bună în victoria Coronei cu 33-25 în fața Sebeșului. Jucătoarea Brașovului a marcat de patru ori din cinci aruncări în întâlnirea din urmă cu o săptămână.

Inter stânga – Lois Abbingh (HCM Baia Mare)
Chiar dacă n-a evoluat de la început, Lois Abbingh a fost una din cele mai bune jucătoare ale HCM-ului în deplasarea de la Craiova, 31-21. Olandeza și-a trecut numele de opt ori pe lista marcatoarelor, două din ele fiind din aruncări de la șapte metri.

Centru – Isabelle Gullden (CSM București)
Campioana dă cel mai bun centru al acestei etapei. Cu zece reușite, Isabelle Gullden a fost decisivă în victoria CSM-ului la Ploiești, 34-28.

Inter dreapta – Marina Dmitrovic (CSM Ploiești)
Sârboaica din lotul Ploieștiului a impresionat în partida cu CSM București. Dmitrovic a marcat de 11 ori în poarta campioanei, fiind principalul pericol al Ploieștiului în această dispută.

Extremă dreapta – Alexandra Do Nascimento (HCM Baia Mare)
În absența Adei Nechita, Alexandra Do Nascimento a evoluat pe tot parcursul partidei de la Craiova și a făcut-o bine. Brazilianca a punctat de șapte ori, fiind alături de Lois Abbingh cea mai bună realizatoare a HCM-ului.

Pivot – Florina Chintoan (”U” Alexandrion Cluj)
”U” Alexandrion Cluj s-a impus la Slobozia cu 25-23, deși gazdele au condus cu 16-10 și 17-11. Revenirea ardelencelor a fost posibilă și datorită evoluției Florinei Chintoan, internaționala din lotul lui ”U” fiind una din cele mai bune jucătoare de pe teren.

sursă foto: silhouettes.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY