Echipa etapei a XXI-a a Ligii Naționale masculine

0
3659

Etapa a XX-a a programat mai multe partide interesante, în frunte cu cele de la Călărași și Reșița. Handbalvolei.ro vă prezintă echipa rundei ce s-a încheiat duminică dimineață.

Portar – Mario Blazevic (CSM București)
Sigur între buturi, veteranul CSM-ului a oferit liniștea necesară colegilor săi la Târgu Jiu. Bucureștenii s-au impus cu 28-23 pe terenul Energiei, bosniacul de 38 de ani fiind printre remarcați.

Extremă stânga – Florin Dospinescu (HC Adrian Petrea)
HC Adrian Petrea a scos o remiză pe final din disputa cu HC Odorhei, iar Florin Dospinescu a fost unul din oamenii importanți în acest sens, marcând ultimul gol al întâlnirii de sâmbătă. Acesta a terminat partida cu opt goluri și a avut o evoluție bună și în defensivă.

Inter stânga – Andrei Grasu (CSA Steaua Alexandrion București)
Steaua a plecat cu toate punctele de la Călărași după victoria cu 33-32 și și-a asigurat în mare măsură locul în play-off. Andrei Grasu a fost la înălțime în acest meci, prestația sa aducând aminte de cele din sezonul în care a fost golgheterul Ligii Naționale. Bucureșteanul a marcat de nouă ori, fiind cel mai bun marcator al oaspeților.

Centru – Emilian Turcu (CSM Ploiești)
CSM Ploiești a obținut un punct mare la Vaslui într-un meci tensionat. Chiar dacă a ratat o aruncare de la șapte metri în debut, Emilian Turcu a fost unul din cei mai buni oameni ai lui Dragoș Dobrescu în acest meci.

Inter dreapta – Mitar Markez (HC Odorhei)
Golgheterul Ligii Naționale și-a făcut datoria și la Reșița. Sârbul de 25 de ani a jucat pe aproape întreaga durată a disputei din Banat și a marcat de zece ori, dintre care trei din aruncare de la șapte metri.

Extremă dreapta – Răzvan Gavriloaia (AHC Dunărea Călărași)
Golgheterul Dunării a avut din nou o prestație bună, chiar dacă echipa sa a pierdut încă o dată. Răzvan Gavriloaia a marcat de șase ori în partida cu Steaua, fiind al doilea om de gol al lui Aihan Omer, după Anatoli Bulov.

Pivot – Dragoș Soare (HC Vaslui)
HC Vaslui a ratat șansa de a se apropia de locul opt, remizând pe teren propriu 27-27 cu CSM Ploiești. Dragoș Soare a fost unul din cei mai buni jucători ai meciului, terminând partida cu opt goluri.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY