Echipa etapei a XX-a a Ligii Naționale masculine

0
3400

Liga Națională masculină și-a consumat o nouă rundă, cea cu numărul 20. Handbalvolei.ro vă prezintă cel mai bun „șapte” al rundei încheiate ieri.

Portar: Emilian Marocico (CSM Focșani)
CSM Focșani a obținut un punct important duminică seară la Ploiești în economia clasamentului play-out-ului, 26-26. Emilian Marocico s-a achitat bine de sarcini în disputa din Sala „Olimpia”, fiind un om important al oaspeților.

Extremă stânga: Răzvan Pavel (Potaissa Turda)
Răzvan Pavel a confirmat forma bună arătată la Reșița și în duelul cu Minaur din weekend. Extrema Turzii a înscris de opt ori, fiind al doilea marcator al echipei în succesul cu 39-29.

Inter stânga: Ciprian Șandru (Dinamo București)
Din nou Șandru a fost la cote înalte. Dinamo s-a impus cu 33-29 în fața Reșiței, iar interul stânga dinamovist a punctat de nouă ori, fiind cel mai bun om al lui Eliodor Voica.

Centru: Andrei Popescu (HCM Minaur Baia Mare)
La primul meci de la revenirea după operație, Andrei Popescu a fost nevoit să joace 60 de minute pentru Minaur în deplasarea de la Turda și s-a achitat bine de sarcini. Centrul băimărean a marcat de opt ori în înfrângerea 29-39 de la Turda.

Inter dreapta: Javier Humet (CSM București)
Spaniolul din echipa CSM-ului a avut o evoluție solidă în partida de pe teren propriu cu AHC Dunărea Călărași. Interul dreapta a marcat de șapte ori, toate reușitele fiind din acțiune.

Extremă dreapta: Andrei Cian (CSA Steaua Alexandrion București)
Steaua n-a avut o misiune grea în fața Galațiului, într-un meci în care Andrei Cian a marcat de nouă ori. Veterenul din echipa roș-albastră a ajuns la 35 de goluri în acest sezon.

Pivot: Ștefan Huta (HC Adrian Petrea)
Reșița a pierdut pe terenul lui Dinamo, 29-33, însă pivotul echipei lui Adrian Petrea a ieșit în evidență. Tânărul de 21 de ani avut o evoluție bună, marcând de cinci ori.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY