Echipa etapei a XIX-a a Ligii Naționale feminine

0
3238

Etapa a XIX-a n-a produs decât un singur meci cu un final interesant, cel de la Craiova, pe care SCM l-a câștigat la limită, 30-29 în fața Clujului, după un gol marcat cu două secunde înainte de final. În rest, partide tranșate clar de favorite, iar echipa etapei arată așa:

Portar: Jelena Grubisic (CSM București)
Campioana a câștigat cu 38-19 la Vâlcea un meci pe care croata Jelena Grubisic l-a terminat cu un procentaj de peste 50%.

Extremă stânga: Cristina Florica (SCM Craiova)
Craiova a câștigat cele trei puncte din disputa cu ”U” Alexandrion Cluj în ultimele secunde printr-un gol semnat de Cristina Florica. Extrema stângă a marcat în total de cinci ori, fiind a doua marcatoare a echipei Simonei Gogîrlă în meci.

Inter stânga: Iryna Glibko (HCM Roman)
Folosită pe postul de inter stânga, Iryna Glibko a fost din nou una în prim-plan. În total, jucătoarea din Ucraina a marcat de 11 ori și a contribuit decisiv la succesul formației lui Florin Pera, 31-24 cu CSM Ploiești.

Centru: Cristina Laslo (”U” Alexandrion Cluj)
Dacă ”U” ar fi obținut cel puțin un punct de pe terenul Craiovei, acesta s-ar fi datorat în mare măsură Cristinei Laslo. Laslo a tras echipa după ea, marcând de 12 ori.

Inter dreapta: Jasna Toskovic (HCM Roman)
A fost poate cel mai bun joc al sezonului pentru Jasna Toskovic. Muntengreanca a marcat de 11 ori, toate din acțiune, fiind decisivă în partida cu CSM Ploiești.

Extremă dreapta: Mihaela Doica (Rapid București)
Rapidul a obținut trei puncte importante sâmbătă dimineață în disputa cu HC Alba Sebeș, iar Mihaela Doica a avut o contribuție majoră. Jucătoarea de 35 de ani a marcat de cinci ori și a avut un procentaj de 100%.

Pivot: Oana Apetrei (HC Dunărea Brăila)
Brăila s-a impus mai greu decât s-ar fi așteptat în fața Cisnădiei, 27-24. Oana Apetrei a avut o evoluție solidă, marcând de șapte ori în acest meci, fiind cea mai bună marcatoare a lui Costică Buceschi.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY